Fény derült Pápai Joci titkaira: Majka élő adásban tálalt ki a barátjáról

Majka Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! adásában árulta el Majka, mi mindentől retteg Pápai Joci.

Ismét kezdetét vette az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban sztár leszek!, amelynek elején Majka leleplezte a legjobb barátját, Pápai Jocit. A rapper elárulta, hogy mi mindentől fél az énekes. A beszélgetést Köllő Babett öltözéke indította el, ami Pápai Joci szerint egyenesen démoni. Majka ekkor kezdte el sorolni, hogy a zenész mennyi mindent tart félelmetesnek: a szellemeket, a démonokat és még a horrorfilmeket is.

Köllő Babett öltözéke indította el a beszélgetést Forrás: Life.hu

"Vettem egy bűvészkészletet, amit 12-es IQ-val is meg lehetett tanulni. Megmutattam Jocikának, ott meg az egész család fel-alá kezdett rohangálni, hogy démon, démon" - idézi a Bors Majkát. Joci ezután töredelmesen bevallotta, hogy valóban sok minden félelemmel tölti el, horrorfilmeket sem néz, de megígérte, hogy innentől majd megpróbál nem félni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.