Új életet akart kezdeni Aaron Carter, a tragikusan fiatalon elhunyt énekes

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Aaron Carter Új élet gyász tragédia Nick Carter Backstreet Boys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén érkezett a sokkoló hír, miszerint saját otthonában vesztette életét a Backstreet Boys tagjának, Nick Carternek az öccse. A tragikusan fiatalon elhunyt énekes az utóbbi időben botrányai miatt került a figyelem középpontjába, de úgy tűnik, szeretett volna tiszta lapot kezdeni.

Aaron Carter a kaliforniai Lancasterben található otthonában, a fürdőkában veszítette életét. Az előzetes információk szerint fulladás okozta a mindössze 34 éves énekes halálát, és semmi jel nem utalt arra, hogy gyilkosság történt volna.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Carter élete nem volt mentes a botrányoktól: legutóbb éppen idén tavasszal került a címlapokra, ugyanis egykori menyasszonya, és gyermekének anyja azzal vádolta a férfit, hogy súlyosan bántalmazta. A nőnek eltört három bordája, majd távoltartási végzést kért a rapper ellen. Nem ez volt az első eset, hogy a rendőrökkel volt dolga a párnak, ugyanis korábban éppen Melanie volt az, aki állítólag bántalmazta Aaront. Ha ez nem lett volna elég, a fiataloknak egy vetéléssel is meg kellett küzdeniük.

Aaron Carter azonban szeretett volna mindent a háta mögött hagyni és teljesen új életet akart kezdeni. Angol lapinformációk szerint a popsztár a halála előtt eladásra kínálta az otthonát, mely 300 millió forintos áron került meghirdetésre. Nemcsak a hirdetés, hanem Aaron posztjai is arról árulkodtak, hogy tiszta lapot szeretett volna kezdeni, és olyan otthont teremteni, mely megfelelő a családjának – írja a Blikk a DailyStar információi alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.