Soha nem fogja elhagyni a pszichiátriát BB Évi - állítja egy ismerős

Forrás: Origo -
Párkányi Éva valóságshow Big Brother skizofrénia pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz évvel ezelőtt láthattak először valóságshow-t a magyar tévézők. A Big Brother műfajt teremtett, és nemcsak a világ televíziós piacait, hanem a szereplők életét is felforgatta. Egyesek tudták kamatoztatni a hirtelen jött ismertséget és a nyereményt, míg mások megroppantak a súly alatt.

Párkányi Éva, vagy ahogy sokan ismerik, BB Évi volt a legelső magyar realitygyőztes, ám mégsem emiatt, hanem a győzelmet követő kálváriája miatt emlékeznek rá az emberek. Évi hamar elindult a lejtőn, rossz társaságba keveredett és a 16 millió forintos nyereménye kifolyt a kezéből.

Elkezdett inni, majd állítólag drogozott is, végül három évvel a Big Brother fináléját követően elmegyógyintézetbe került.

Időről időre napvilágot látnak friss információk Évi állapotáról, és hol azt írják, nem javul az egészsége, míg máshol arról számolnak be, hogy jelentősen jobb a helyzet, mint másfél évtizede. A Borsnak egy neve elhallgatását kérő ismerős elárulta, pontosan milyen állapotban is van az egykori realitysztár.

– kezdte a lapnak az illető.

Párkányi Éva, azaz BB Évi Forrás: Origo

"Néha vannak rosszabb napjai, de ezek ellenére javult az állapota. Tény, volt időszak, amikor még féltek tőle az ápolók, mert agresszívabb volt, de ez nem csoda, hiszen komoly skizofréniával vitték be az intézménybe."

Az illető szerint előfordult, hogy Évi rátámadt az ápolókra, úgy tekintett rájuk, mintha az ellenségei lennének, de mára lenyugodott, és megtanulták őt kezelni.

– zárta a gondolatot az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.