L.L. Junior és Dárdai Blanka véget vetett a találgatásoknak: fotó bizonyítja, mi van közöttük

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
párkapcsolat szerelem Dárdai Blanka kapcsolat L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legelőször augusztusban jelentek meg azok a hírek, miszerint L.L. Junior a fiatal énekesnő, Dárdai Blanka oldalán találta meg a boldogságot. Hiába látták őket többen is együtt, a pár sokáig nem vállalta fel a kapcsolatot a nyilvánosság előtt.

A titkolózásnak azonban vége, és maguk az érintettek rántották le a leplet a párkapcsolatról. Dárdai Blanka tegnap éjjel több olyan fotót is megosztott saját Instagram-oldalán, melyen együtt látható az ismert rapperrel. A képek alapján pedig a követői számára is egyértelművé vált, hogy Junior az a férfi, aki elrabolt a fiatal énekesnő szívét.

Dárdai Blanka az X-faktorban tűnt fel, és eleinte csupán munkakapcsolat fűzte őket egymáshoz Juniorral, ám most már nem titkolják tovább, hogy szerelemmé érett az ismerettségük.

A szerelmeseknek többen is gratuláltak már: köztük van például a fotóművész Cinthya Dictator is, akinek nemrég kérték meg a kezét:

– írta kommentjében Cinthya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.