"Én csak olvasom a híreket és széttárom a karjaim" - Molnár Gusztáv exe így nyilatkozott a színész balesete után

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv baleset Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta tart már Molnár Gusztáv kálváriája. A színész azután került lejtőre, hogy exfelesége és gyermekének édesanyja megvádolta őt bántalmazással. Emiatt elveszítette munkáit, majd egyre jobban elhatalmasodott rajta az alkoholizmusa és depressziója.

Az egykor sikeres sorozatsztárnak nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is derékba tört: első felesége után második kedvese is elhagyta, aki pedig úgy tűnik, már meg is találta a boldogságot egy új férfi oldalán. Lapinformációk szerint Fazekas Vivi új párja nem más, mint Gusztáv egykori gyerekkori barátja. Vivi sokáig segítette volt férjét, de olyannyira megromlott kettejük közt a kapcsolat, hogy a nő szeptemberben távoltartási végzést kért kedvese ellen.

Vivi azóta kívülről szemléli mindazt, ami Molnár Gusztávval történik. Arról, hogy a színész nemrég kiesett egy vonatból és a sínekre zuhant, az egyik barátjától értesült:

– kezdte a Borsnak Vivi, aki arról is beszámolt a lapnak, hogyan éli meg a történteket Gusztáv családja.

Molnár Gusztáv Instagram / Molnár Gusztáv

"Gusztáv testvérével tartom mai napig a kapcsolatot, hetente többször is szoktunk beszélni. Szegények nagyon féltik, de ők sem tehetnek semmit. Azt, hogy Guszti kórházba került, onnan tudták meg, hogy az intézményből hívták fel őket, hogy ott van a rokonuk. Az elmondásuk szerint Gusztáv Budapestről Komáromba indult vonattal, de Tatabányán az állomáson kiszédült a vonatból. Hogy le akart szállni, vagy mi volt a terve, azt senki sem tudja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.