Rengeteg támadás éri Molnár Gusztáv volt feleségét, aki a színész gyerekkori barátjával jött össze

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram -
Molnár Gusztáv kommentelők támadás Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv volt felesége, Fazekas Vivien elengedte a múltat és sikerült továbblépnie.Nemrég a szerelem is rátalált: volt férje egyik gyerekkori barátja oldalán találta meg újra a boldogságot.

Fazekas Vivien az RTL Reggeli vendége volt, ahol újdonsült párkapcsolatáról is mesélt. Elmondása szerint a szerelem váratlanul toppant be az életébe, 2020-ban ismerte meg jelenlegi párját, aki nem mellesleg volt férjének gyerekkori barátja. Hozzátette, hogy a férfi sokat segített neki abban, hogy ne roppanjon össze Guszti alkoholproblémái miatt.

"Végig mellettem állt és segített. Egyszer csak azt vettem észre, hogy ülök otthon, sms-ezünk és csak mosolygok. Akkor felmerült bennem, hogy miért nincs itt?"

- magyarázta, majd hozzátette, hogy végre biztonságban érzi magát és boldog.

Rengeteg támadás éri Molnár Gusztáv volt feleségét, aki a színész gyerekkori barátjával jött össze Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

A kommentelők közül azonban sokan támadják Vivient amiatt, hogy ilyen hamar új párt talált magának. Vannak, akik úgy gondolják, hogy már házassága alatt viszonyt folytatott jelenlegi partnerével. A fiatal anyuka azonban tagadja a vádakat, ugyanakkor magyarázkodni sem akar senkinek.

Mindeközben Gusztáv egyre rosszabb állapotban van: ma reggel arról számoltunk be, hogy kórházba került, miután egy vasúti kocsiról a sínekre zuhant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.