Papp Szabi: "Túlságosan is nyitott, hirtelen és hangos ember vagyok"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Robot klub nyitottság Papp Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Szabit elsősorban zenészként ismerjük, de megmutatta már, hogy a zsűriasztalnál is feltalálja magát, és egy ideje azt is bizonyítja, hogy egy szórakozóhely tulajdonosaként is megállja a helyét.

Szabi egy friss interjújában őszintén beszélt a zenéhez fűződő viszonyáról, és arról is, milyen embernek tartja magát. Nem zárkózott, sőt talán túlságosan is könnyen nyit, és akár a PIN-kódját is képes lenne megadni bárkinek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

– mesélte a Blikknek a zenész, aki a Robot klub tulajdonosaként is ismert. Régi vágya teljesült azzal, hogy megnyithatták a helyet és az eddigiek alapján úgy látja, jól ráérzett arra, mi kell a zenészeknek, és mire vágyik a közönség.

"A zenekar-alapítóknak, a zenészeknek nagyon fontos, hogy legyen egy hely, ahol ismerkedhetnek, ahol közös a téma. Egy találkozópont, ahol a hasonló gondolkodású emberek eszmét cserélnek. Szerintem minden városban kellene lennie egy ilyen helynek, ahol egy bizonyos szubkultúra ki van szolgálva, és Budapesten a Robot ezt a szerepet tölti be" – mondta Papp Szabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.