Zalatnay Cini üzent a kórházba került Csapó Gábornak: "Dudi, tessék visszajönni!"

betegség Dudi Zalatnay Cini üzenet Csapó Gábor kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap késő délután érkezett a hír, miszerint rohammentő vitte kórházba a legendás olimpiai bajnok vízilabdázót, a jogászként is ismert Csapó Gábort.

A hetvenkét éves egykori sportoló a Bors információi szerint légzéselégtelenséggel küzd és jelenleg a Honvédkórház intenzív osztályán kezelik, ahol orvosai lélegeztetőgépre kötötték. A lap megkereste Csapó Gábor régi szerelmét és párját, Zalatnay Cinit, aki az újságírótól értesült a drámai helyzetről.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu , MTI

"Dudi hét éven át volt a párom és azóta is jóban vagyunk, bár nyilván nem beszéltünk sűrűn, hiszen nagyon, nagyon régen sodort el minket egymás mellől az élet. Ő egy csodálatos pali, aki bivalyerős és tuti, hogy most is dolgozik benne az élni akarás. Most, hogy beszélek róla, eszembe jutott, milyen volt, amikor annak idején elindultunk bulizni" – kezdte a Borsnak az énekesnő.

– üzente egykori kedvesének Zalatnay Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.