Sylvester Stallone megszólalt Bruce Willis állapotáról: nem szolgált jó hírekkel

Bruce Willis barátság afázia állapot Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész családja márciusban tudatta a világgal, hogy a 67 éves Bruce Willis visszavonul a színészettől, miután afáziát diagnosztizáltak nála. Most hollywoodi jó barátja, Sylvester Stallone szólalt meg kollégája állapotáról.

Willis hónapok óta visszavonultan él a családjával, akik időnként megosztanak egy-egy kedves videót róla a közösségi oldalukon, de még így sem lehet sokat tudni a színész állapotáról. Most viszont Sylvester Stallone megtörte a csendet, és kendőzetlen őszinteséggel vallott barátja állapotáról.

A legendás színész sajnos nem tudott jó hírekkel szolgálni, elmondta, hogy a diagnózis felállítása óta nem tud kommunikálni régi barátjával.

"Bruce nagyon nehéz időket él, nem lehet vele kommunikálni. Ez pedig kikészít, annyira szomorú" - nyilatkozta a The Hollywood Reporternek.

Mivel az afázia befolyásolja a kommunikációs képességeket, ezért kérdés, hogy valaha tudnak-e ismét beszélni egymással az ikonikus akcióhősök.

Ha szeretnél többet megtudni a rejtélyes betegségről, ide kattintva olvashatsz róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.