Eltűnt egy hatéves kislány Győrnél - egy siklóernyős találta meg

rendőrség eltűnt gyerek Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Győri Rendőrkapitányság nemrég körözési eljárást kezdeményezett a hatéves Túróczi Zora eltűnése ügyében. A gyermek 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el a Pér községben fekvő Kánvási dűlőben lévő tanyáról, miközben szülei a jószágaikkal voltak elfoglalva.

Mintegy háromszázan indultak a kicsi keresésére: rendőrök, polgárőrök, speciális szakemberek kutyákkal és éjjellátó kamerákkal, valamint önkéntesek pásztázták a környéket hajnali háromig, azonban a sötét és a köd miatt néhány órára fel kellett függeszteniük a nyomozást.

A kislány testvére eközben a Facebookon kért mindenkit, hogy segítsenek a nyomravezetésben. Hétfő reggel újraindultak a keresőcsapatok, s végül egy siklóernyős találta meg Zorát. Az egyelőre nem derült ki, hogy a gyermek milyen állapotban került elő – írja a Bors.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.