"Michael mindmáig jelen van az életemben" - Jean Todt a legendás pilóta állapotáról vallott

Corinna Schumacher Schumacher Jean Todt F1 Michael Schumacher Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean Todt egy róla készült dokumentumfilmben beszélt barátjáról, Michael Schumacherről. A filmben a legendás F1-es felesége, Corinna is nyilatkozott.

Jean Todt és Michael Schumacher mindig is jó barátok voltak, és ez a legenda síbalesete óta sem változott meg. A Todt pályafutásáról szóló dokumentumfilmből Schumacher sem maradhatott ki. A "La Methode" (A módszer) című doku készítői elmentek Jean Todttal abba az olaszországi étterembe, ami a törzshelyük volt Schumacherrel, sőt, a F1-es világbajnok feleségét is megszólaltatták - írja a Ripost.

"Az első években nagyon örömteli volt Michael barátjának lenni, de miután fordul a kocka, ha valaki már nem tudja megcsinálni ezt vagy azt, ha segítségre lesz szüksége, akkor derül ki, kicsoda az igazi barát. És azt kell mondanom, hogy Jean ezen kevesek közé tartozik.

Egy áldás, hogy Michael is tudja: Jean ott van nekünk, ha kérdésünk van, mellettünk áll és a következményektől függetlenül megtesz értünk bármit

– mondta Corinna Schumacher.

Jean Todt (egykori csapatfőnök) és Michael Schumacher kapcsolata nem csak szakmai, de baráti szinten is szoros volt. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Harry Melchert

A most 76 éves Todt és a 2013-as síbalesete óta ápolásra szoruló Michael között még mindig nagyon szoros a kapcsolat. Amikor a barátjáról kérdezték, elérzékenyült, nagyokat nyelt, ebből pedig lehet következtetni arra, milyen állapotban van Schumi.

Michael mindmáig jelen van az életemben, és ez mindig így is lesz, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben van. Ma az a kérdés, hogyan tudsz erős maradni, támogatni őt és a családját

- mondta Todt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.