Lövöldözésbe torkollott egy büntetőfékezés: két gyerek súlyosan megsérült

dreamstime -
kiskorú vita Florida lövöldözés súlyos sérülés büntető fékezés letartóztatás közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két sofőr veszett össze Floridában az úton, szemtanúk szerint mindketten szabálytalanul vezettek. Az egyik büntetőfékezett, ezért a másik fegyvert rántott. 

Ám nem a másik sofőrt, hanem annak ötéves lányát találta el. A láblövést kapott kislány kiabálását hallva apja szintén lövöldözésbe kezdett, aminek eredményeképpen hátba lőtte a másik sofőr 14 éves lányát, akinek tüdeje összeomlott.

A hatóságok mindkét férfit letartóztatták, a 35 éves William Hale-t és a 43 éves Frank Allisont gyilkossági kísérlettel vádolták meg.

A helyi rendőrfőnök az esetre így reagált: "Mi lehet ijesztőbb egy őrült, fegyveres sofőrnél? Hát két őrült fegyveres sofőr."

A két gyereket kórházba szállították, ahol sikerült mindkét lány életét megmenteni. A rendőrfőnök ennek kapcsán azt mondta:

"Szerencsére senki sem halt meg ebben az incidensben, de nagyon könnyen így alakulhatott volna" - mondta Leeper. – Lehetett volna két halott gyerek két hülye felnőtt férfi miatt" - írja a Newsweek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.