Súlyos baleset: egymásba rohant két BKK-busz, nyolc embert szállítottak kórházba

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
BKK baleset Budapest buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc könnyű sérültet vittek kórházba, miután összeütközött két busz kedd reggel a XVII. kerületi Helikopter úton - tudatta az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel. A balesethez több mentőegységet riasztottak.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt közölte, hogy baleset miatt lezárták a XVII. kerületi Helikopter utat a Lőrinci út közelében. Azt írták, hogy a 46-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Lőrinci út megállót, a 168E autóbusz szintén terelve jár és nem érinti a Lőrinci út és az Ősrepülő utca megállót.

Budapest, 2022. november 22. - Sérült autóbusz vezetőfülkéje a főváros XVII. kerületében, a Helikopter úton, ahol a BKK két busza frontálisan összeütközött 2022. november 22-én. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette azt az értesülést, hogy azért kellett lezárni a Helikopter utat, mert két busz összeütközött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.