VV11: Egyfolytában iszik és agresszív - Súlyos büntetést kapott Lamin

Forrás: RTL -
ValóVilág11 büntetés VV Lamin elzárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap elindult a ValóVilág 11-es szériája, ami finoman szólva is sokkolja a műsor nézőit. Ám úgy tűnik, nem csak őket, ugyanis a készítők úgy döntöttek, hogy a villa legerőszakosabb, legagresszívebb lakója büntetést érdemel. 

Lamin a társainál is kiverte a biztosítékot, így a villalakók örömmel fogadták, hogy a srác egy napig csak a nyugiszobában és a mosókonyhában lehet, valamint alkoholt sem fogyaszthat.

A fiú többször is megszegte a szabályzatot, élő kapcsolásoknál késve jelent meg és szólni kellett neki azért is, hogy viselje a mikroportot. Lamin kamerák előtt mondta el, megviselte a büntetés, társai szerint megérdemelte.

A műsor első beköltözői enyhén szólva is megosztó egyéniségek. Ráadásul nem is szégyellősek, már az első éjszaka gyűrték a lepedőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.