Megszólalt Molnár Gusztáv testvére: "Most izolációban van, nem látogathatjuk, információt sem kaphatunk róla"

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram -
Molnár Gusztáv elvonó elfogatóparancs elvonókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a rendőrség november 21-én elfogatóparancsot adott ki Molnár Gusztáv ellen. A színészt azért keresték, mert többedszerre sem jelent meg a gödöllői bíróságon. Molnárt, aki azóta előkerült, exe új párja rágalmazással vádolja. Molnár Csilla, a Drága örökösök egykori szereplőjének testvére a hírekből értesült a történtekről. 

"Én is az internetről értesültem arról, hogy levették a testvérem elleni körözést a rendőrség oldaláról. Nem tudom, ki intézkedett, úgy gondolom, talán a Gödöllői Járásbíróság, mert láthatták az elmúlt napokban megjelent cikkekben, hogy Guszti elvonókúrán tartózkodik. Utánaolvastam, és ilyen esetben mentesítést kaphat a tárgyaláson való részvétel alól, hiszen orvosi kezelés alatt áll" - nyilatkozta Csilla a Blikknek, és hozzátette, nagyon szeretné, ha a testvére meggyógyulna.

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

"Most izolációban van, nem látogathatjuk, információt sem kaphatunk róla, és hozzá sem jutnak el a külvilág hírei. Bízom benne azonban, hogy karácsonykor már személyesen meglátogathatjuk a családdal" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.