Demcsák Zsuzsa mellbimbó TV2 melltartó Farm VIP villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn indult a TV2-n a Farm VIP legújabb évada, melynek ismét Demcsák Zsuzsa az egyik házigazdája. Habár nem ő a produkció főszereplője, két napja mégis róla, és a "villantásáról" cikkezik a sajtó.

A Farm egyik adásában ugyanis melltartó nélkül állt a kamerák elé Demcsák Zsuzsa. A képernyős egy vékony felsőt viselt a még nyáron forgatott realityben, így jól kivehetőek voltak a mellbimbói. A fotók azonnal felkerültek az internetre. A Bors megkereste Demcsákot, hogy mit szól az esethez:

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt a Farm VIP forgatásán Forrás: TV2//Bors

– mondta a lapnak a műsorvezető, aki nemrég tért haza a Karib-térségből, ahol hosszú heteken át forgatta a Money or Love című párkereső realityt. Zsuzsa most a lehető legtöbb idejét gyermekeivel szeretné tölteni, bepótolni az elmaradt időt, miközben csak édesanyjára és saját magára számíthat a szakítása óta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.