Hétfőn indult a TV2-n a Farm VIP legújabb évada, melynek ismét Demcsák Zsuzsa az egyik házigazdája. Habár nem ő a produkció főszereplője, két napja mégis róla, és a "villantásáról" cikkezik a sajtó.

A Farm egyik adásában ugyanis melltartó nélkül állt a kamerák elé Demcsák Zsuzsa. A képernyős egy vékony felsőt viselt a még nyáron forgatott realityben, így jól kivehetőek voltak a mellbimbói. A fotók azonnal felkerültek az internetre. A Bors megkereste Demcsákot, hogy mit szól az esethez:

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt a Farm VIP forgatásánForrás: TV2//Bors

A Farm VIP című műsor forgatásai során abszolút szabad kezet adok a produkció sytlistjának, Kazal Vikinek, aki adásról adásra szebbnél szebb szetteket állít össze számomra, a műsor tematikájához illeszkedve. Mivel egész nap nagy hőségben dolgoztunk, így nem meglepő módon a lazább, nyári viseletek kerültek előtérbe

– mondta a lapnak a műsorvezető, aki nemrég tért haza a Karib-térségből, ahol hosszú heteken át forgatta a Money or Love című párkereső realityt. Zsuzsa most a lehető legtöbb idejét gyermekeivel szeretné tölteni, bepótolni az elmaradt időt, miközben csak édesanyjára és saját magára számíthat a szakítása óta.