Rosszakaróinak üzent Dárdai Blanka: "Ne elemezzétek, hogy melyikünk használja ki a másikat"

Forrás: Dárdai Blanka/Instagram -
párkapcsolat üzenet szerelem Dárdai Blanka reakció L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig csak pletyka volt, mára azonban már tény, hogy az X-Faktor egykori énekesnője, Dárdai Blanka és a neves rapper, L.L. Junior egy párt alkot. Sokan örülnek a boldogságuknak, ám, ahogy az lenni szokott, mindig vannak kritikusok, akik csak a rosszat látják. Nekik üzent most Blanka.

Az énekesnő egy hosszú posztot tett közzé saját Instagram-oldalán, melyben leírja, hogy soha nem volt még olyan boldog, mint most L.L. Junior oldalán. Ő maga sosem foglalkozik mások életével, hanem a sajátját éli, és erre kéri a követőit is, legfőképpen a "rosszakarókat", akik a profiljára feltöltött néhány fotó alapján rögtön ítélkeznek.

"Itt csak néhány kép van, amit láttok, de a hétköznapjainkat, szavainkat, éjszakáinkat, ígéreteinket, vitáinkat, beszélgetéseinket nem. És ezt könyörgöm ne felejtsétek el. Könnyen törtök pálcát a fejünk felett, hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez, amit egy kép alá szerettek sokszor 86-szor leírni" – írja Blanka az Insta-posztjában.

Dárdai Blanka Forrás: Dárdai Blanka/Instagram

"Egy ivásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellé rendelt viszonyban (!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. (...) Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!" – zárta sorait az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.