Egy ideje már forgatják a TV2-re érkező új produkciót, melyről sok részletet még nem tudni, ám a szereplők névsora nyilvánosságra került.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren forgatják azt a produkciót, melyben több hazai híresség is szerepet vállalt. A Sztárok a reptéren már rendelkezik saját Instagram-profillal, ahova a készítők rendszeresen posztolnak sztorikat, így a mindössze 24 óráig elérhető történetekből néhány részlet kiderült a produkcióról.

Mivel minden posztban feltűnik, könnyen elképzelhető, hogy a produkció házigazdája Szabó András Csuti lesz, és lapinformációk szerint már jövő januártól képernyőre kerülhet. Azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mely napokon és mikor lesz látható a Sztárok a reptéren.

A műsorban sztárpárok vesznek részt és állnak munkába a reptéren. Mások mellett Danny Blue és Nyertes Zsuzsa, Ember Márk és Veréb Tamás, Varga Viktor és Szorcsik Viki, Fásy Ádám és Fásy Zsüliett, Kautzky Armand és Pikali Gerda, Varga Győző és Kandász Andrea, Polgár Árpád és Polgár Tünde, Bogdán Csaba és Szandi, Gáspár Bea és Gáspár Evelin, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Korda György és Balázs Klári is feltűnik majd – írja a Rekláminvázió blog.