Kórházba került a '90-es évek sztárjának lánya: nagy volt a pánik

Forrás: Instagram/Peter Andre -
Princess Andre kórház Peter Andre ujjtörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híres édesapja éppen dolgozott, amikor lányát baleset érte és azonnal kórházba kellett szállítani.

A sármos énekes, Peter Andre a kilencvenes években robbant be a zenei piacra és bár azóta kevesebbet hallani róla, ő még mindig aktív. Ma már azonban nemcsak zenél, hanem a brit tévéműsorok egyik visszatérő szereplője is.

Peter Andre Forrás: Instagram/Peter Andre

Peter Andre közel húsz évvel ezelőtt, az angol Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán ismerkedett össze Katie Price modell-lel és üzletasszonnyal, akivel hamar összeházasodtak. Kapcsolatukból két gyermek, egy fiú és egy lány született, ám azóta már elváltak útjaik.

A kislány a Princess nevet kapta, idén töltötte be a tizenötöt és nemrég ráijesztett a szüleire. Princess ugyanis az iskolában szerzett sportsérülést: egy labda eltalálta az ujját, amelyben elpattant egy csont. A kislányt azonnal bevitték a sürgősségire, ahol sínbe tették az ujját.

– idézte Peter Andrét a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.