Pár napja látott napvilágot a Harry & Meghan címet viselő új dokumentumsorozat előzetese. Az alkotás ajánlójában súlyos állítások hangzanak el, és vélhetően hatalmas port kavar majd, főleg annak tekintetében, hogy már a kedvcsináló videót is szétszedte egy újságíró.

A Harry & Meghan premierjének dátuma még nem ismert, de már az előzetest rengetegen látták, így biztosan nagy lesz az érdeklődés a netflixes doku iránt, melyben eddig nem látott fotók is nyilvánosságra kerülnek. Az egyik ilyen képet kiszúrta a királyi családot jól ismerő újságíró, Robert Jobson, és lerántotta a leplet a manipulációról.

A felhasznált fotó azt sugallja, hogy a sajtó mennyire tolakodó, ez azonban teljesen hamis. Desmond Tutu érsek fokvárosi rezidenciájának akkreditált fotósa készítette a képet, és mindössze három embernek volt akkreditációja akkor, a hercegi pár pedig beleegyezett abba, hogy a felvétel elkészülhessen. Én is ott voltam

– írja Twitter-oldalán Jobson a 24.hu szerint.

Meghan ma azzal került a címlapokra, hogy egy harmadik gyermekkel szeretné elsimítani a királyi család és közte kialakult konfliktusokat.