Egy ohiói házaspár csaknem nyolc évtizeden át élt együtt boldogságban és szeretetben, és ki tudja, mennyi közös év várt volna még rájuk, ha az asszony nem betegszik meg, és ebbe nem hal bele a férje.

June és Hubert Malicote a negyvenes években, egy istentiszteleten találkozott először, majd egy évvel később, amikor mindketten betöltötték a húszat, összekötötték az életüket. Házasságuk majdnem kereken nyolcvan évig tartott, és a titkuk abban állt, hogy sosem veszekedtek, hiszen sosem szerették volna bántani vagy megsérteni egymást.

Házasságukból három gyermek született, akik hét unokával és tizenegy dédunokával ajándékozták meg a százéves házaspárt.

June és Hubert idén nyáron ünnepelte a 79. házassági évfordulóját, és akkor még senki sem sejtette, milyen tragédiával zárul az év a család számára. June a Hálaadás másnapján megbetegedett és olyan súlyos volt az állapota, hogy hospice-házba szállították. Férje, Hubert nem bírta elviselni felesége szenvedését, és fia szerint "meghasadt a szíve". Ő is bekerült a hospice-házba, és november 30-án álmában elhunyt.

Alig egy nappal, pontosabban 20 órával később June követte férjét, ő december 1-jén hunyta le örökre a szemét – írja a Daily Mail.