Gelencsér Tímea TV2 rendőrség becsületsértés feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint régóta tart már az ellene folyó lejáratókampány, melyben ismeretlenek valótlanságokat terjesztenek róla.

Gelencsér Tímea a rendőrséghez fordult, és feljelentést tett becsületsértés miatt. Mint hosszú posztjában is írja, nem a negatív kommentekkel, a kritikus hangokkal van baja, hanem azokkal az emberekkel és üzeneteikkel, amelyekben megpróbálják lejáratni.

Timi posztját saját kérésére teljes terjedelmében közöljük:

– kezdi bejegyzésében a műsorvezető.

"Nyár óta tart a jelenség, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, valótlan történeteket olvasok magamról, amit emberek teljes bizonyossággal állítanak és terjesztenek. Olyan emberek, akik a klaviatúra mögé bújva, nevüket és arcukat nem vállalva, bármilyen hazugságot leírnak, nemcsak erkölcsi, hanem anyagi kárt is okozva ezzel az általuk egyébként nem ismert, de ok nélkül megítélt személynek!

Nem tűröm ezt tovább és azt sem hagyom, hogy ezek az emberek ( minden mellett ) a valós, emberi kapcsolataimat is tönkretegyék a kreált, valótlan állításaikkal, majd mindezt büntetlenül megússzanak. A rágalmazás, becsületsértés, és a jó hírnév megsértése bűncselekmény, amivel én nem tudok mit kezdeni, csak egyvalamit: a nyomozó hatósághoz fordultam és feljelentést tettem.

A rendőrség hatásköre mostantól az IP címek lenyomozása és a felelősök felderítése, a bíróság pedig majd dönt a büntető és polgári jogi következményekről. Kiemelném, hogy nem a negatív kommentekkel van problémám, ha valaki a külsőmet vagy a kvalitásaimat kritizálja, az szíve joga. Véleményt nyilvánítani mindenkinek lehet, ellenben rágalmazni, mások becsületébe ok nélkül belegázolni már nem. Jelen esetben nemcsak magamért állok ki, hanem mindenkiért aki ennek áldozata.

A platformok/csoportok/adminok ellen is eljárást kezdeményeztem hiszen azzal, hogy nem szűrik meg a rosszindulatú, másokat szándékosan bemocskoló és lejárató kommenteket,"lehetőséget biztosítanak a bűncselekmények elkövetéséhez" így azok felelőssége is megállapítható. A feljelentésbe beleírtam a »leghangosabb« 8-10 felhasználót, akik mérték nélkül fröcsögnek és valótlanságokat állítanak. Remélem, mihamarabb – hatóságokkal együtt – megtudom, kik állnak az álprofilok mögött.

Elkeserítő, hogy 2022-ben egy ilyen lépést kell megtennem ahhoz, hogy a jó hírnevemet megvédjem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.