Újabb felkavaró részletek láttak napvilágot Károly és Diana házasságáról

Forrás: Life.hu -
házasság titok Diana hercegnő III. Károly király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ számára köztudott, hogy Károly és Diana házassága közel sem volt annyira boldog és kiegyensúlyozott, mint ahogyan azt kifelé mutatták. A királyi család életéről szóló könyv újabb megdöbbentő titokról rántotta le a leplet.

A királyi családról szóló életrajzi könyv nemrég jelent meg, többek között arról is olvashatunk benne, hogy milyen volt Károly és Diana kapcsolata a való életben.

Christopher Andersen, az uralkodók életrajzi írója árulta el, hogy a pár házassága Harry herceg születése, 1984 szeptembere után romlott meg végérvényesen - írja a Bors.

Károly és Diana házassága korántsem volt tökéletes Forrás: Life.hu

Az egyik volt inas elmondása szerint Károly olyannyira nem tudott nőként nézni feleségére, hogy a hercegné egy alkalommal szó szerint üldözte férjét a rezidenciában, mivel akkor már nem éltek nemi életet és követelte tőle a választ:

"Miért nem fekszel le velem?"

Erre Károly igencsak megdöbbentő választ adott.

"Nem tudom, szívem. Lehet, hogy meleg vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.