"Ez nagyon igazságtalan az élettől" - így búcsúznak az elhunyt röplabdás lánytól

búcsú Money or Love - Fogadj a szerelemre! gyász tragédia röplabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horror balesetben vesztette életét Ebes és Hajdúszovát között a Money or Love című reality szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére. Most záporoznak a részvétnyilvánító üzenetek a celeb Facebook-oldalára.

Tóth Kinga kedden egy edzőmérkőzésről tartott hazafelé, amikor a csúszós úton áttért a szemközti sávba, majd egy fának csapódott. A helyszínen életét vesztette.

A tragédia után rengetegen fejezték ki részvétüket a Money or Love című műsorból ismert Szandinak.

"Ez valami szörnyű és nagyon igazságtalan az élettől, hogy egy ilyen fiatal, gyönyörű és tehetséges lányt vett el tőlünk. Még nem tudtam, ki miatt raktad ki ezt a képet, nézegettem valamiért a tesód képét és ismeretlenül is örömmel töltött el, hogy milyen szép és sikeres lány, büszkék lehettek rá. Nagyon sajnálom ezt a veszteséget, nagyon nagy kitartást kívánok az egész családnak. Egyszerűen szavak nincsenek rá."

"Felfoghatatlan! Nagyon sajnálom! Őszinte részvétem Szandi! Nyugodjon békében!"

Kinga NB I-es röplabdacsapata közösségi oldala is közleményt adott ki:

Többen a közlemény alatt fejezték ki együttérzésüket, és a Magyar Röplabda Szövetség is részvétet nyilvánított.

"Részvétem! Szörnyű, borzalom! Kislányomat is ő tanította testnevelésre és történelemre! Nyugodj Békében! Őszinte részvétem a családnak!"

"Az MRSZ ezúton szeretné kifejezni őszinte részvétét a családnak és a klubnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.