Talán még nem volt a Farm VIP-nak olyan szériája, ahol ennyi feszültség lett volna a játékosok között, mint a mostani. A verseny forgatása véget ért, a szereplők pedig időnként - természetesen spoiler nélkül - beszélnek is a történtekről. Ezúttal Vajtó Lajos Gorgényi Fruzsiról fejtette ki  a véleményét. 

„Életem legnagyobb csalódása Görgényi Fruzsina. Bár korábban már volt, aki figyelmeztetett, hogy vigyázzak vele, mert kétszínű, engem nem érdekelt, ki mit mond. Úgy voltam vele, hogy legfeljebb megtapasztalom. Mindannak dacára, hogy átvert minket, kamusírt, és összevissza hazudozott, én jó szívvel befogadtam a piros csapatba, mégis újra és újra átejtett és hátba szúrt minket" – nyilatkozta Lajos a Storynak

Forrás: TV2

„Az egyik feladat után például, amikor kecskéket kellett befogni, Fruzsi odajött hozzám és Völgyi Zsuzsihoz panaszkodni, hogy Dudás Miki kicsavarta a kezéből az egyik kecskét, mire én természetesen egyből a védelmére keltem és számonkértem Mikit. Ebből persze egy jókora összefeszülés lett, majd Fruzsika, hogy mentse az irháját, később letagadta az egész kavarást, és azt állította, hogy ő nem is mondott nekünk ilyet. A kétszínűség nem színészet, nem véletlen, hogy mint színészt eddig nem ismertem" - tette hozzá.