Videón Benedek Tibor fiának gólja: Mór a meccs utolsó másodperceiben talált kapuba

meccs Benedek Mór Benedek Tibor vízilabda gól
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás vízilabdás két és fél évvel ezelőtt veszítette életét, fia pedig már az édesapja nyomdokaiban lépett. A mindössze tizenöt éves Benedek Mór ráadásul az első felnőtt mérkőzésén gólt is szerzett.

November kilencedikén küzdött meg egymással a KSI és a Vasas vízilabda-együttese, és ezen a mérkőzésen ugrott felnőtt játékosként a medencébe Benedek Tibor fia, Mór is. A mérkőzést ugyan elvesztették, az uszoda mégis ünnepelte a fiatal fiút, aki az idei szezonban került a KSI felnőtt keretébe, így ő a liga legfiatalabb játékosa.

A közönség számára megható lehetett látni az ifjú tehetséget, főleg amiatt, mert édesapjához hasonlóan ő is a nyolcas sapkában játszik – írtuk korábbi cikkünkben. Az együttes ráadásul közzétette a gólról készült videót, ugyanis Mór szó szerint a mérkőzés utolsó másodperceiben lőtt találatot – vette észre a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.