Benedek Tibor fiát ünnepelte az uszoda: gólt is szerzett a tehetséges vízilabdás

Benedek Mór Benedek Tibor vízilabda KSI
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél évvel ezelőtt veszítette életét Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a férfi válogatott egykori szövetségi kapitánya. Rajongói és mindenki, aki tisztelte őt, sosem fogja elfelejteni a nevét, de erről gondoskodik fia is, aki most először kapott lehetőséget a felnőttcsapatban.

Szerda este küzdött meg egymással a KSI és a Vasas vízilabda együttese, és ezen a mérkőzésen ugrott medencébe Benedek Tibor fia, Mór is. A 15 éves játékos először játszhatott a felnőttcsapatban, ráadásul a meccs végén gólt is szerzett – írja a Ripost.

A mérkőzést ugyan elbukták, az uszoda mégis ünnepelte a fiatal Benedek Mórt, aki az idei szezonban került a KSI felnőtt keretébe, így ő a liga legfiatalabb játékosa. A közönség számára megható lehetett látni az ifjú tehetséget, főleg amiatt, mert édesapjához hasonlóan ő is a nyolcas sapkában játszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.