Százmilliók nézték idén az óriás csokizsiráfot, a pofazacskóját tömő mókust és a rágózó énekesnőt

legnézettebb videó mókus Tiktok Rosalía csokizsiráf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről évre nő a TikTok-felhasználók száma, és mi sem bizonyítja jobban a platform népszerűségét, mint hogy a legfelkapottabb tartalmakat többszáz millióan látták.

Habár a TikTokon rengeteg informatív tartalom található, nem meglepő, hogy a szórakoztató, cuki vagy éppenséggel ámulatba ejtő kisfilmek aratnak nagy sikert. Az idei év rangsorában három különböző témájú videó végzett az élen, melyek jól megmutatják, mennyire színes és változatos ez az alkalmazás.

A harmadik legnézettebb videót Rosalía spanyol énekesnő készítette, aki egyik saját szerzeményét használta háttérzenének, miközben ő maga a videóban nem csinál mást, csak különböző helyzetekben rágózik és bámul bele a kamerába.

@rosalia

♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

A második helyig röpítette Squishyt, a mókust a cukiságbomba. A pofazacskóját török- és földimogyoróval tömő állatkáról készült felvételt 227 milliószor lejátszották. Tetemes szám, de elmarad az első helyezett eredményétől.

@chipmunksoftiktok Thank you God my little Squishy is back from hibernation, fill the cheeks my sweet baby #fyp#welcomeback#cuteanimals#cute#chipmunks#squishy♬ original sound - Chipmunks of TikTok

A dobogó legfelső fokára a sokak által ismert cukrász és ételszobrász, Amaury Guichon állt fel, aki videóban mutatta meg, hogyan készít csokoládéból óriási zsíráfszobrot. A kisfilmjét 309 millióan nézték meg eddig – számolt be a listáról a szeretlekmagyarorszag.hu.

@amauryguichon Chocolate Giraffe! This 8.3ft tall 100% chocolate sculpture is my biggest creation yet. #amauryguichon #chocolate #giraffe♬ dream river. - Woong Sun Hee

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.