Élő adásban vizelte össze magát az elnök: videón a kínos pillanat

bepisil Salva Kiir Mayardit videó útprojekt baleset Dél-Szudán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az országot több mint tíz éve irányító férfi húgyúti fertőzésben szenved, ez okozhatta a balesetet.

Vírusként terjed az interneten az a felvétel, melyen a 71 éves dél-szudáni elnök, Salva Kiir Mayardit látható, amint megnyitja az ország legújabb útprojektjét. Az ünnepségen sorfalat álltak a helyi vezetők és politikusok, és a tévé élőben közvetítette az eseményt. A kép közepén állt az elnök, akinek szürke öltönyén hamar terjedni kezdett a sötét folt.

Mayardit először nem vette észre a balesetet, a vizelet pedig az útra csorgott. Az operatőrök végig mutatták az elnököt, sokan pedig tiszteletlenségnek tartják, hogy élőben közvetítették a kínos pillanatot, és nem kapták el róla azonnal a képet. Mások viszont ezt felhasználva hangoztatják, hogy a 2011-ben függetlenné váló Dél-Szudánt a megalapítása óta vezető elnök alkalmatlan a posztjára – írja a Sahara Reporters.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.