A híres francia csillagász, Nostradamus babérjaira tör az a brit férfi, akinek már több jóslata is valósággá vált. Nicolas Aujula előre látta a koronavírus-járványt, valamint Meghan és Harry herceg botrányos tévéinterjúját is.

Az asztrológus tiniként jött rá arra, hogy különleges képessége van: saját elmondása szerint transzba esett és rálátott előző életeire. Ezt követően rendszeresen vannak látomásai, melyek jellemzően álmok formájában jelentkeznek. A DailyMailnak pedig elárulta, miket látott és mi vár az emberiségre 2023-ban.

IllusztrációForrás: Dreamstime

Aujula szerint áradással, világszerte jelentkező áramszünetekkel, és egy újabb járvánnyal, a malária okozta problémával kell majd szembenéznie az emberiségnek. A királyi családnak sem jósol fényes jövőt. A férfi elmondása szerint Károly király életét egészségi gondok nehezítik majd, miközben az uralkodó és szerettei veszítenek eddigi népszerűségükből.

Néhány celebbel kapcsolatban is volt látomása: Madonna valamiféle szomorúságot fog átélni jövőre, Beyoncé pedig megkérdőjelezi kapcsolatát – írja a Bors.