Bár nyakán örökre nyomot hagyott szerelme agressziója, Koliba Nikoletta megbocsátott párjának, és azért küzd, hogy ne ítéljék el őt amiatt, amit vele tett. 

Niki azt sem bánja, ha bolondnak nézik, ő megérti párját, aki már akkor felkarolta és segítette őt, amikor szerelemről még szó sem volt. 

Ahogy meséli, csak évek múltán találták meg egymás oldalán a boldogságot, előtte Laci éveken át külföldön élt egy nővel, aki átverte és kisemmizte őt, amibe a férfi beleroppant és az alkoholban keresett vigaszt.

dreamstime

Niki és férje között 16 év ismeretség után lobbant fel a szerelem lángja, a nő királynőnek érezte magát párja mellett, kivéve, amikor a férfi ivott. Olyankor kifodult magából. 

Az ominózus eset előtt is rengeteg alkoholt fogyasztott László; ő és a párja aznap többször összeveszett, aminek a férj náluk lévő barátja is végighallgatott. Estére a férfi teljesen elvesztette a kontrollt. 

Niki a késelésről így nyilatkozott a Blikknek

"Ültünk hárman a konyhaasztalnál, egyszer csak egy szóváltás közben tiszta erőből orrbavágott. Erre én adtam neki egy pofont, mire felkapta a kést, amivel hátulról a nyakamba szúrt. Ömlött a vérem, nagyon megijedtem. Centiken múlt az életem, szerencsére a főverőeret nem találta el. Hiába ivott rengeteget, egy pillanat alatt kitisztult, bocsánatot kért, majd azt mondta, nem akart megszúrni. A mentőket és a rendőrséget a szomszédok riasztották, akik hallották, hogy nagy a baj."

László azóta börtönben van, de Niki megbocsátott neki, és szeretné, ha a férje újra vele lehetne. A férfi ügyédje szerint elképzelhető, hogy ügyfelét nem zárják börtönbe: 

"Az ügyfelem nagyon megbánta, amit tett. Utólag ő is tudja, hogy megengedhetetlenül viselkedett. A bíróság pozitívan szokta értékelni, ha a sértett megbocsátott, és nem akarja, hogy az elkövető börtönbe kerüljön" – mondta el dr. Lichy József.