Több mint ötven ember lett rosszul, miután pszichedelikus bébispenótot fogyasztottak

Forrás: Shutterstock -
mérgező pszichedelikus spenót rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érintettek, akik a bébispenótból fogyasztottak, durva hallucinációról számoltak be. Az érintettek közül 20 embert kórházban ápoltak.

A mérgező zöldség miatt Ausztráliában adtak ki riasztást. Az elfogyasztása után sokan furcsa tüneteket tapasztaltak: húsz embert kórházban ápolnak. A Riviera Farms nevű zöldségkereskedő előre csomagolt bébispenótja homályos látást, szapora szívverést, kitágult pupillákat, lázat és erős hallucinációt okozott azoknál, akik fogyasztottak belőle.

Forrás: Shutterstock

Új-Zélandon és Ausztráliában egy gyors akció keretében próbálják visszahívni a mérgező termékeket a boltokból, és megakadályozni annak fogyasztását, miután több mint ötven ember számolt be a tünetekről, köztük 20 személyt kórházba is szállítottak.

A súlyosabb állapotban lévő pácienseknél olyan hallucinációkat tapasztaltak, amelyeket csak a legerősebb pszichedelikus szerek tudnak kiváltani. A terméket valószínűleg valamilyen más gyom fertőzhette meg -írja a The Sydney Morning Herald.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.