Szinte rá sem ismerni a Reszkessetek, betörők! sztárjára: jövőre lesz 80 éves

így néz ki most Joe Pesci Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak szerint a Reszkessetek, betörők! a legikonikusabb karácsonyi film, ami nem hiányozhat az ünnepi kínálatból. Idén sem maradunk Kevin nélkül, hiszen a TV2 adja ismét a filmtrilógiát, melynek szereplői az elmúlt évtizedek során jócskán megváltoztak.

Joe Pesci alakította az egyik betörőt, Harry Lime-ot az 1990-ben bemutatott első, majd a kilencvenkettes második részben is.

Az olasz származású amerikai színész pályafutása a nyolcvanas évektől kezdve ívelt felfelé, miután játszott Martin Scorsese Dühöngő bika című filmjében. Karrierje talán legnagyobb sikerét szintén Scorsese-vel érte el, méghozzá a Nagymenőkkel, melyért Oscar-díjjal jutalmazták.

Pesci az ezredforduló környékén kvázi visszavonult a színészettől, bár kisebb szerepeket, beugrásokat vállalt, de nagy szerepet már szinte alig. Ennek ellenére nem tudott ellenállni jó barátja, Scorsese csábításának és szerepelt Az ír című filmben, mely újabb Oscar-jelölést hozott számára.

A színész jövő februárban lesz 80 éves. Pesci ritkán mutatkozik, de a Promotions talált róla egy tavalyi videót, melyen látszik, hogy jelentősen megváltozott az évek során és szinte rá sem ismerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.