Kulisszatitkok: megdöbbentő részletek derültek ki a Reszkessetek, betörők! forgatásáról

Joe Pesci Reszkessetek betörők kulisszatitkok Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi vígjátéka idén ünnepli 30. születésnapját. Az ünnepek közeledtével egyre többen foglalkoznak a bűvös évfordulóval, még maga Joe Pesci, az egyik betörőt alakító színész is elárult néhány kulisszatitkot a forgatásról.

A Kevin Mccallistert játszó Macaulay Culkin elképesztően tehetséges és nem mellesleg imádni valóan cuki kisfiú volt 1990-ben, a stábban mindenki odáig volt érte. Kivéve Joe Pescit.

„Sokan imádták, figyeltek rá és kényeztették, de nem én. Szerintem ez tetszett neki" - mondta a színész, aki többször kifejezetten bunkón viselkedett vele a forgatás ideje alatt.

Forrás: Youtube

Pesci úgy döntött, a forgatási szünetekben szándékosan félelmet ébreszt a 10 éves Culkinban, hogy a fiú hitelesen tudja hozni szerepét. A színész el akarta hitetni fiatal kollégájával, hogy gonosz, ezért egyszer, amikor Culkin megkérdezte tőle, miért nem mosolyog, a színész annyit válaszolt:

Az, hogy a fiatal színészben keltett-e bármilyen félmet vagy szorongást Pesci arrogáns viselkedése nem tudni, de mindenesetre remek alakításokat láthatunk sokak kedvenc karácsonyi mozijában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.