Az egykori modell ma már sikeres üzletasszony, aki másokat is támogat, hogy megvalósíthassák álmaikat. Ő sem bírná azonban támasz nélkül, és szerencsére partnerére mindenben számíthat.

Tomán Szabinára sokan példaképükként tekintenek, hiszen a karrierje és a magánélete is felfelé ível, miközben a munka mellett jut ideje a családjára, a szeretteire és a kikapcsolódásra is. A kétgyermekes édesanya legfőbb támasza második kislányának édesapja, azaz jelenlegi kedvese, Szini Béla. A szintén üzletember azonban ritkán mutatja meg magát, legutóbb az RTL huszonötödik születésnapi partiján jelent meg Szabina oldalán.

Forrás: MTVA

"Azt gondolom, nagyon fontos, hogy anyaként is küzdjünk azért, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Mindent el lehet érni, de igaz, hogy ehhez elengedhetetlen a támogató családi háttér is. Nagyon szerencsés vagyok, mert nekem ez abszolút megvan. A két lányom és a párom nélkül ezt nem tudnám így csinálni" – kezdte a Blikknek az üzletasszony, aki hozzátette, párjával mindenben számíthatnak egymásra.

Az együtt töltött évek megerősítettek minket abban, hogy remek párost alkotunk. A vállalkozó lét mellett mind a ketten szeretünk kikapcsolódni, szórakozni, és élményeket gyűjteni a családunkkal, barátainkkal vagy éppen kettesben. Reméljük, jövőre még több izgalmas kaland, utazás, közös emlék vár ránk.

Tomán Szabináról és kedveséről készült fotót ide kattintva találod.