Ő Tomán Szabina ritkán látott kedvese: mindenben kiegészítik egymást

Forrás: MTVA -
párkapcsolat Szini Béla Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell ma már sikeres üzletasszony, aki másokat is támogat, hogy megvalósíthassák álmaikat. Ő sem bírná azonban támasz nélkül, és szerencsére partnerére mindenben számíthat.

Tomán Szabinára sokan példaképükként tekintenek, hiszen a karrierje és a magánélete is felfelé ível, miközben a munka mellett jut ideje a családjára, a szeretteire és a kikapcsolódásra is. A kétgyermekes édesanya legfőbb támasza második kislányának édesapja, azaz jelenlegi kedvese, Szini Béla. A szintén üzletember azonban ritkán mutatja meg magát, legutóbb az RTL huszonötödik születésnapi partiján jelent meg Szabina oldalán.

Forrás: MTVA

"Azt gondolom, nagyon fontos, hogy anyaként is küzdjünk azért, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Mindent el lehet érni, de igaz, hogy ehhez elengedhetetlen a támogató családi háttér is. Nagyon szerencsés vagyok, mert nekem ez abszolút megvan. A két lányom és a párom nélkül ezt nem tudnám így csinálni" – kezdte a Blikknek az üzletasszony, aki hozzátette, párjával mindenben számíthatnak egymásra.

Tomán Szabináról és kedveséről készült fotót ide kattintva találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.