Karácsonykor, valamint szilveszterkor is megváltozott munkarend szerint végzik majd a hulladékszállítást a Fővárosi Közterület-fenntartó munkatársai – erről közleményben tájékoztatták a lakosságot.

Az ünnepek során a szemétszállítás a lenti menetrend szerint zajlik a fővárosban.

2022. december 24-én, szombaton a kommunális és szelektív hulladékszállítás a szokásos szombati program szerint történik.

2022. december 25-én, vasárnap a kommunális hulladékszállítás a szokásos vasárnapi program szerint történik.

2022. december 26-án, hétfőn a kommunális és szelektív hulladékszállítás a szokásos hétfői program szerint történik.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A karácsonyi háromnapos időszakban az ügyfélszolgálati irodák, a lakossági hulladékudvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok zárva tartanak.

2022. december 31-én, szombaton a kommunális és szelektív hulladékszállítás a szokásos szombati program szerint történik.

2023. január 1-jén, vasárnap a kommunális hulladékszállítás a szokásos vasárnapi program szerint történik.

A kétnapos szilveszteri időszakban az ügyfélszolgálati irodák, a lakossági hulladékudvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok zárva tartanak.

2023. január 2-án, hétfőn a hulladékszállítás a szokásos hétfői program szerint folytatódik. Az ügyfélszolgálati irodák hétfői rend szerint tartanak nyitva, a lakossági hulladékudvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok leltár miatt zárva tartanak: nyitás január 3-án, kedden.