Megszólaltak a tatabányai halálos baleset szemtanúi: "Láttuk, ahogy a sofőr remegett, rohama volt"

Szemtanúk baleset halálos baleset Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán délelőtt, Tatabányán a Győri úton villanyoszlopnak hajtott egy teherautó, majd egy sorompót is letarolt. A balesetnek több szemtanúja is volt, akik közül néhányan odasiettek, hogy segítsenek a bajba jutott sofőrön.

A baleset helyszínére azonnal riasztották a mentőket és a tűzoltókat, ám a kiérkező segítség ellenére nem sikerült megmenteni a sofőr életét – írja a KEMMA. A lap információi szerint a sofőr halálát rosszullét okozta, és ezt erősíti a szemtanúk vallomása is.

Illusztráció Forrás: Facebook/OMSZ

"Egész nap előttem van a látvány, ahogy mindent letarolt.... Reggel elment dolgozni... és soha nem tér haza. Őszinte részvétem a családjának!" – idézte a Facebook-kommentet a Blikk. A lap kiszúrt egy másik hozzászólást is.

"Mi arra értünk oda, amikor már próbálták a sofőrt újraéleszteni. A mentősök mindent megtettek érte, nagyon szurkoltunk, hogy sikerüljön. Később tudtuk meg, hogy elhunyt az illető, nagyon sajnáljuk" – mesélte más valaki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.