Szerdán délelőtt, Tatabányán a Győri úton villanyoszlopnak hajtott egy teherautó, majd egy sorompót is letarolt. A balesetnek több szemtanúja is volt, akik közül néhányan odasiettek, hogy segítsenek a bajba jutott sofőrön.

A baleset helyszínére azonnal riasztották a mentőket és a tűzoltókat, ám a kiérkező segítség ellenére nem sikerült megmenteni a sofőr életét – írja a KEMMA. A lap információi szerint a sofőr halálát rosszullét okozta, és ezt erősíti a szemtanúk vallomása is.

IllusztrációForrás: Facebook/OMSZ

Éppen ott voltunk a párommal. A szemünk láttára történt minden. A párom rögtön szaladt, ő nyitotta ki a fülke ajtaját. Láttuk, ahogy a sofőr remegett, rohama volt. Nagyon szörnyű érzés ilyet látni. És a tudat, hogy nem tudták megmenteni az életét, még szörnyűbb.

"Egész nap előttem van a látvány, ahogy mindent letarolt.... Reggel elment dolgozni... és soha nem tér haza. Őszinte részvétem a családjának!" – idézte a Facebook-kommentet a Blikk. A lap kiszúrt egy másik hozzászólást is.

"Mi arra értünk oda, amikor már próbálták a sofőrt újraéleszteni. A mentősök mindent megtettek érte, nagyon szurkoltunk, hogy sikerüljön. Később tudtuk meg, hogy elhunyt az illető, nagyon sajnáljuk" – mesélte más valaki."