Így van most a koronavírusos Hajdú Péter: harmadszorra kapta el a betegséget

betegség covid oltás állapot koronavírus Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nem így tervezte a karácsonyt.

A Frizbi műsorvezetője az ünneplés helyett napok óta kényszerpihenőn van otthonában.

"Bevallom, nem tudom, hol kaptam el, de nagy valószínűséggel az új variánst, a BQ1-et sikerült benyelnem, amely nagyon durva orrdugulással, gyengeséggel és ízületi fájdalmakkal jár" - mondta a Blikknek. Bár két idősebb gyermekével még sikerült találkoznia az ünnepek előtt, a karácsony többi része nem úgy alakult, ahogy tervezte.

"Mivel a gyerekeim elutaztak az édesanyjukkal karácsonykor, így előtte találkoztunk, de a szülőkhöz már nem tudtunk menni. Ráadásul Eszter, a párom egyelőre nem kapta el, de szerintem ez csak idő kérdése, így lehet, hogy a szilveszterünk is ugrik" - mondta.

"Három oltásom van, azzal legalább azt elérem, hogy enyhébbek a tünetek, de azért nem vagyok jól. Szerencsére a gyerekeknél ez gyenge lefolyású, így ha el is kapja, remélem nem lesz rosszul" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.