Címlapinterjút adott a People magazinnak Drew Barrymore. Az amerikai színésznő, aki anyai ágon magyar felmenőkkel is rendelkezik, őszintén beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról, amikor az alkohol számára egyfajta fájdalomcsillapítóként szolgált.

A színésznő mindössze négy év házasság után vált el harmadik férjétől, Will Kopelmantól. A szakítás annyira megviselte, hogy összetört és mint mondja, bénítóan nehéz időszak következett azután, hogy kimondták a válást. Kívülről lehet, hogy erősnek látszott, de ez közelről sem fedte a valóságot.

Csak próbáltam csillapítani a fájdalmat és jól akartam érezni magam – és az alkohol ezt megadta nekem

– mondta a friss interjúban Barrymore az Entertainment Weekly szerint, aki már korábban is küzdött alkohol- és drogproblémákkal.

Fotó / Pinterest

Nehezen tudta feldolgozni, hogy gyermekei számára nem úgy alakult az élet, ahogy tervezte, és ez jobban megviselte, mint mindaz, amin gyerekként ő maga ment keresztül. Rengeteg időt töltött a csemetéivel, de közben megfeledkezett saját magáról.

Az alkoholt végül egy terápia segítségével tudta letenni és az is segített neki kimászni a gödörből, hogy energiáit saját talkshow-jára, a Drew Barrymore Show-ra összpontosíthatta.