"Behajtottam az erdőbe" - egy szabálytalanul közlekedő autós miatt volt balesete Tokár Tamásnak

Forrás: instagram.com/tokartomi -
ütközés autós Tokár Tomi baleset szabálytalanság Tokár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője, Tokár Tomi kis híján frontálisan ütközött egy szabálytalanul közlekedő autóssal az ünnepek alatt. Hogy elkerülje a bajt, elrántotta a kormányt, és egy erdőbe hajtott a fák közé, de szerencsére ép bőrrel megúszta a manővert.

"A Budakeszi úton közlekedtem, amikor jött velem szemben egy autós, aki nagyjából fél méterrel átlógott az én sávomba.

Annyira közel volt, hogy azonnal, reflexből félrehúztam jobbra a kocsit, hogy el tudjam kerülni a frontális ütközést és a még nagyobb bajt. Hallottam egy hatalmas puffanást, utána pedig már alig tudtam kormányozni. Behajtottam az erdőbe, de szerencsére pár centivel egy nagy fa előtt sikerült megállnom"

– mesélte a Blikknek Tokár, akinek szétszakadt a kocsija egyik gumiabroncsa, megrepedt a felnije és elcsúszott a futóműve is. Ő viszont szerencsére egy karcolás nélkül megúszta.

A műsorvezető elmondta, hogy a másik autós nem állt meg, szerinte észre sem vette, hogy mi történt. Néhány éven belül ez a harmadik eset, hogy Tokár kisebb-nagyobb balesetet szenved.

Tokár Tomi és kisfia, Andris Forrás: instagram.com/tokartomi

"Néhány éven belül harmadjára ér ilyen baj a karácsonyi időszakban. Korábban pont ilyenkor volt egy defektem, majd a házunk előtt tolattak belém, most pedig ez. Tavaly tavasszal pedig az árokba hajtottam, amikor egy másik autó az utcánkban szintén szabálytalanul vágott elém"

-mesélte Tomi, aki nagyon örül, hogy nem esett baja, és bosszankodás helyett próbálja megérteni, hogy a balesetekkel mire akarja őt tanítani az élet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.