Az RTL Klub műsorvezetője, Tokár Tomi kis híján frontálisan ütközött egy szabálytalanul közlekedő autóssal az ünnepek alatt. Hogy elkerülje a bajt, elrántotta a kormányt, és egy erdőbe hajtott a fák közé, de szerencsére ép bőrrel megúszta a manővert.

"A Budakeszi úton közlekedtem, amikor jött velem szemben egy autós, aki nagyjából fél méterrel átlógott az én sávomba. Annyira közel volt, hogy azonnal, reflexből félrehúztam jobbra a kocsit, hogy el tudjam kerülni a frontális ütközést és a még nagyobb bajt. Hallottam egy hatalmas puffanást, utána pedig már alig tudtam kormányozni. Behajtottam az erdőbe, de szerencsére pár centivel egy nagy fa előtt sikerült megállnom"

– mesélte a Blikknek Tokár, akinek szétszakadt a kocsija egyik gumiabroncsa, megrepedt a felnije és elcsúszott a futóműve is. Ő viszont szerencsére egy karcolás nélkül megúszta.

A műsorvezető elmondta, hogy a másik autós nem állt meg, szerinte észre sem vette, hogy mi történt. Néhány éven belül ez a harmadik eset, hogy Tokár kisebb-nagyobb balesetet szenved.

Tokár Tomi és kisfia, AndrisForrás: instagram.com/tokartomi

"Néhány éven belül harmadjára ér ilyen baj a karácsonyi időszakban. Korábban pont ilyenkor volt egy defektem, majd a házunk előtt tolattak belém, most pedig ez. Tavaly tavasszal pedig az árokba hajtottam, amikor egy másik autó az utcánkban szintén szabálytalanul vágott elém"

-mesélte Tomi, aki nagyon örül, hogy nem esett baja, és bosszankodás helyett próbálja megérteni, hogy a balesetekkel mire akarja őt tanítani az élet.