Az idei volt az első olyan karácsony, melyet szeretett fia nélkül volt kénytelen ünnepelni a májusban elhunyt médiasztár édesanyja. Mindössze két unokája maradt Krisztián után, de őket sem láthatta a legszentebb ünnepen.

Berki Krisztián édesanyja minden karácsonyt fiával töltött, így a mostani különösen fájdalmas volt. Ha a veszteség nem lett volna elég, az idős asszonyt még tüdőgyulladás is kínozta, de ez sem tartotta vissza attól, hogy kimenjen gyermeke sírjához, melyre saját készítésű csokrot vitt. Fájdalmát csak unokái látványa tudja csillapítani, de idén karácsonykor őket is nélkülöznie kellett.

Forrás: TV2

A kis Natival januárban biztosan találkozik, de hogy mikor láthatja Emmát, azt nem tudja: Berki Mazsi ugyanis nem vette fel a telefont, amikor felhívta őt december 24-én.

Tudom, más is van, aki ritkán láthatja az unokáját, mert mondjuk külföldön él, de legalább rendszeresen hall róla és beszélnek. Olyan boldog lennék, ha Mazsi a szép autójával néha csak úgy elhozná a kicsit, akár egy órára is. De úgy látom, túl elfoglalt ehhez

– mondta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja, akinek a kiskutyájáról is fia jut az eszébe. Az állatot ugyanis az egykori sportoló és médiasztár ajándékozta Júliának.

"Sokat beszélek hozzá, van, hogy véletlenül Krisztiánnak szólítom, de egyébként is sokat beszélek a fiamhoz, érzem a jelenlétét minden percben" – zárta az édesanya.