Újabb hírek érkeztek Bruce Willisről: nincs jó állapotban az afáziában szenvedő akciósztár

Forrás: IMDb -
Bruce Willis afázia Bruce Willis állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején érkezett a sokkoló hír, hogy súlyos betegség miatt felhagy a színészettel Bruce Willis. A világhírű színész afáziás, és egyre nehezebb számára a kommunikáció.

Az afázia terápiával kezelhető, de teljesen nem gyógyítható. Bruce Willis a diagnózis óta megkapja a megfelelő ellátást, ám sorban érkeznek azok a hírek, melyek arról szólnak, hogy nem javul az állapota. A színészhez közel állók szerint még romlott is a helyzet.

Bruce Willis Forrás: IMDb

Az Index arról ír a Daily Mailre hivatkozva, hogy Willis szinte már kifejezni sem tudja magát, és szeretteit is csak nehezen képes megérteni. Néha olyan, mintha semmi baja nem lenne, máskor viszont családja is alig ismer rá az egykori akciósztárra.

Bruce Willis és családja életében azonban nemcsak szomorú dolgok történtek idén, hiszen a legidősebb lánya, Rumer Willis nemrég bejelentette, hogy babát vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.