Zámbó Krisztián az alvilág bugyraiban járt: "Láttam meghalni a barátaimat"

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy drog Jimmy alkohol Zámbó Krisztián A király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napra pontosan huszonkét évvel ezelőtt, 2001. január 2-án veszítette életét a magyar ikon, Zámbó Jimmy. A legendás énekesről, akinek mai napig tetemes a rajongótábora, az elmúlt hetekben egymás után jelentek meg a friss hírek, ugyanis az életéről szóló sorozat, A Király rengeteg emléket hozott a felszínre.

A tragédia évfordulóján megemlékezett az énekesről és családapáról Jimmy legidősebb fia, Krisztián, aki egy megdöbbentő történettel állt elő saját múltjából. Az elsőszülött fiút megszédítette édesapja sikere, a hirtelen jött gazdagság és rossz társaságba keveredett.

"Csibész, gengszter gyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt. Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett" – mesélte a Blikknek Krisztián, akit Jimmy egy vastelepre küldött dolgozni, ahol télen, három hónapon át pakolta a nehéz lomokat.

Forrás: TV2

"A viselkedésem a lázadás számlájára írható, én magam is ki akartam szállni a gengszter életmódból, de apu adta meg a kezdő lökést. Rengeteget tanultam a vastelepen" – folytatja Jimmy fia.

Krisztián magánélete tavaly lázban tartotta a médiát, ugyanis szakítottak szerelmével, majd nem sokkal később kibékültek, és most már az esküvőt tervezik Zsuzsikával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.