Napra pontosan huszonkét évvel ezelőtt, 2001. január 2-án veszítette életét a magyar ikon, Zámbó Jimmy. A legendás énekesről, akinek mai napig tetemes a rajongótábora, az elmúlt hetekben egymás után jelentek meg a friss hírek, ugyanis az életéről szóló sorozat, A Király rengeteg emléket hozott a felszínre.

A tragédia évfordulóján megemlékezett az énekesről és családapáról Jimmy legidősebb fia, Krisztián, aki egy megdöbbentő történettel állt elő saját múltjából. Az elsőszülött fiút megszédítette édesapja sikere, a hirtelen jött gazdagság és rossz társaságba keveredett.

"Csibész, gengszter gyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt. Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett" – mesélte a Blikknek Krisztián, akit Jimmy egy vastelepre küldött dolgozni, ahol télen, három hónapon át pakolta a nehéz lomokat.

Forrás: TV2

"A viselkedésem a lázadás számlájára írható, én magam is ki akartam szállni a gengszter életmódból, de apu adta meg a kezdő lökést. Rengeteget tanultam a vastelepen" – folytatja Jimmy fia.

A régi barátaim közül sokan mondják a mai napig, miszerint csoda, hogy még életben vagyok, mert a csibész életmódom során veszélyes helyzetekbe keveredtem. A kemény munka azonban megtanított arra, hogy felelősséget vállaljak, és ebben az én imádott édesapámnak óriási szerepe van.

Krisztián magánélete tavaly lázban tartotta a médiát, ugyanis szakítottak szerelmével, majd nem sokkal később kibékültek, és most már az esküvőt tervezik Zsuzsikával.