Robbanóanyaggal dobálta meg a halálra rémült kutyákat a csőcselék Gyöngyösön - Videó

szilveszter petárda állatkínzás tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Értelmetlen, aljas és kegyetlen módszerekkel kínozták a környék állatait szilveszter éjszaka a gyöngyösi Duránda nyomortelep lakosai. Az esetről felvétel is készült.

A Magyar Állatvédelem által megosztott videón látható, ahogy a helyi fiatalok azzal szórakoznak, hogy pirotechnikai eszközöket hajítanak a már egyébként is halálra rémült kutyák közé. A szerencsétlen négylábúak nem győztek visszarohanni a rejtekhelyükre, ez pedig annyira tetszett az ostoba kamaszoknak, hogy örömujjongásban törtek ki.

Duránda amúgy is hírhedt a rengeteg állatkínzásról és a beilleszkedni nem tudó lakosokról. Az állatvédők rengeteg erőfeszítést tesznek azért, hogy minél több állatot mentsenek a telepről, de munkájuk végeláthatatlan, amíg nem kapnak komolyabb segítséget, és nem veszik komolyan az állatkínzás büntetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.