Tovább folytatódik a betoncsőbe esett vietnámi kisfiú mentése: nem tudni, hogy életben van-e még

kisfiú betoncső Vietnám mentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a küzdelem a vietnámi kisfiúért, aki három napja egy hídépítkezésen egy földbe süllyesztett, 35 méter hosszú betoncsőbe esett. A mentésen dolgozók nem tudják, hogy a gyerek életben van-e még.

A vietnámi média kedden arról számolt be, hogy a tízéves kisfiú, Nam kiszabadítására tett erőfeszítések eddig nem jártak sikerrel. A gyerek szombaton esett bele a 25 centiméter átmérőjű résbe a Mekong deltájánál fekvő Dong Thap tartomány egy hídépítkezésén, ahol társaival vashulladékot keresett.

A mentőcsapat továbbra is a betoncső kiemelésén fáradozik, de ez eddig nem járt sikerrel. Ha kiemelik, detektorral akarják meghatározni a fiú helyzetét, mielőtt felvágnák a betont - tájékoztatta a sajtót egy illetékes.

Közben a Pham Minh Chinh vietnami kormányfő az országos mentőszolgálatot is arra utasította, hogy segítsenek a helyi mentőcsapatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.