Elhunyt a betoncsőbe esett vietnámi kisfiú

halál kisfiú betoncső gyász Vietnám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette szerdán az a vietnámi kisfiú, aki három napja egy hídépítkezésen egy földbe süllyesztett, 35 méter hosszú betoncső szűk nyílásán keresztül a mélybe esett - közölték a vietnami hatóságok.

A vietnámi média szerdán arról számolt be, hogy a Nam nevű kisfiú kiszabadítására tett erőfeszítések nem jártak sikerrel: megállapították, hogy már nem él.

A betoncsőbe esett gyereket csaknem száz órán keresztül próbálták kiszabadítani. Korábban Pham Minh Chinh vietnami kormányfő az országos mentőszolgálatot is arra utasította, hogy segítsenek a helyi mentőcsapatnak.

A mentőalakulatok továbbra is a holttest kiszabadításán fáradoznak, hogy a kisfiút el lehessen temetni - mondta a déli Dong Thap tartomány elnökhelyettese, Doan Tan Buu.

A fiú szombaton esett a 25 centiméter átmérőjű résbe a Mekong deltájánál fekvő tartomány egy hídépítkezésén, ahol társaival vashulladékot keresett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.