Van egy angol falucska, ahova hazajárnak az űrlények: majdnem minden lakónak volt már "észlelése"

Forrás: Shutterstock -
Egyesült Királyság UFO UFO-észlelés Bonsall űrlények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bonsall kedvelt turistacélpont, ám az utóbbi időben nemcsak nyaralói, hangulatos kocsmái és kávézói miatt, hanem az űrlényeknek köszönhetően került fel a térképre.

A brit falu lakói olyan sokszor láttak megmagyarázhatatlan, földönkívülinek vélt jelenségeket az égen, hogy ez már az amerikai Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal, közismert nevén, a NASA figyelmét is felkeltette – írja a Mirror.

A Derby és Manchester közelében található tepelülés egyik lakója, bizonyos Sharon Rowlands állítólag 2001-ben készített egy felvételt, melyen egy repülő csészealj látható. A videót 20 ezer fontért eladta egy hollywoodi producernek, a NASA pedig azért szeretné megvizsgálni a szalagot, mivel úgy vélik, a rajta látható űrhajóhoz hasonlót rögzített egykoron az ő űrkamerájuk is.

Forrás: Shutterstock

A kétezres évektől kezdve húsz UFO-észlelésről számoltak be Bonsallból.

Egy nő például tűzgömböt látott az égen, egy másik helybéli két nagy és erős fényt, egy kutyáját sétáltató férfi pedig olyan rózsaszín ragyogást látott, mely egy függőlegesen felállított cipősdobozra hasonlított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.