Elmarad a Fekete Vonat májusi koncertje: többet színpadra se lép a formáció

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
Fekete Vonat Budapest Park koncert Beat Mohamed Fatima elmaradó koncert L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megalakulásának huszonötödik évfordulóját egy nagyszabású koncerttel ünnepelte a roma hiphopegyüttes, a Fekete Vonat, mely a tervek szerint a nyarat megelőzően még egyszer közönség elé lépett volna.

Hatalmas bulit csapott január hetedikén, szombaton a Papp László Sportarénában a Fekete Vonat. Az L.L. Junior, Mohamed Fatima és Beat alkotta trió több ezer ember előtt adta elő azokat a legendássá vált dalokat, melyeket sokan ma is betéve tudnak. A visszatérés jól sikerült, ám valami mégsem működhetett, ugyanis a májusra tervezett fellépést nem sokkal a hétvége után lemondták.

A Fekete Vonat májusban a Budapest Parkban koncertezett volna, az eseményt azonban hétfőn törölték, miután L.L. Junior saját Facebook-oldalán bejelentette: a szombati, arénás fellépés volt az utolsó.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Úgy gondolom méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést" – kezdte hosszú bejegyzését a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.