Zámbó Krisztián kiakadt Delhusa Gjonra: "Édesapám soha nem kért kölcsön pénzt, főleg tőle nem"

Forrás: Facebook / Zámbó Krisztián -
Zámbó Jimmy pénz Zámbó Krisztián Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon azt állítja, Zámbó Jimmy halála előtt kért kölcsön tőle pénzt. Erre reagált Zámbó Krisztián.

Amióta bemutatták A Király című sorozatot, azóta napi szinten beszédtéma Zámbó Jimmy személye és élete, több titokra is fény derült, Delhusa Gjon azt állította, hogy Jimmy pár nappal a halála előtt tetemes összeget kért tőle kölcsön, egyfajta előlegként a közös munkából. Delhusának akkoriban magánkiadója volt, és a két férfi új dalokat, lemezeket szeretett volna készíteni. Ez azonban nem valósulhatott meg a végzetes tragédia miatt.

Zámbó Krisztián állítja, apja nem kért kölcsön senkitől Forrás: Facebook / Zámbó Krisztián

Gjoni szerint Jimmy nem sokkal a halála előtt kérte tőle a kölcsönt, a pénzt pedig magánkiadásokra akarta fordítani. A pénzt a kiadója végül veszteségként könyvelte el. Zámbó Krisztián felháborodott ezen az állításon.

"Egy hazug ember, felhívtam, úgy beszélt velem, mintha kisfiú lennék. Annak idején édesapám elismerte, zenészként. Dolgoztak is együtt, de volt egy szavajárása, amit akkor éppen a Jankai Béla zeneszerzőnek mondott Delhusáról: »Nem jó csávó!«. Én tudom az igazi történetet, de nem szeretném elmondani, nem tartozik a nyilvánosságra. Apukámnak nem kellett pénzt kérnie senkitől, dupla Budapest Sportcsarnokos koncertjei voltak, televíziós műsora, rengeteg lemezt adott el. Nagyon sokat dolgozott, hogy Magyarországon és a szomszédainknál is elismert énekes legyen. Biztos vagyok benne, hogy édesapám soha nem kért kölcsön pénzt, főleg tőle nem" - mondta a Borsnak Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.