Évtizedes titokról rántotta le a leplet Korda György: Zámbó Jimmy neki köszönheti a karrierjét

Fotó: Talán Csaba -
Korda György Zámbó Jimmy karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy hatalmas népszerűségnek örvendett hazánkban, de ez talán nem lett volna így, ha Korda György nem áll ki mellette a pályája kezdetén. 

Zámbó Jimmy életéről sok új információ derült ki a sorozatnak köszönhetően, aminek nem minden családtag örül. A Király középső fia úgy érzi, becsapták őket: "Nekem nem ezt ígérték a sorozattal kapcsolatban! Személy szerint becsapva érzem magam! Csak haraggal tudok erről beszélni" - mondta a többi között Szebasztián, aki félti édesapja hírnevét. Zámbó Jimmy annak idején óriási népszerűségnek örvendett, most pedig az derült ki, hogy Korda György támogatása nélkül nem biztos, hogy ugyanezt elérhette volna - írja a Story.

Korda György annak idején kiállt Jimmy mellett Fotó: Talán Csaba

Annak idején a táncdalénekes az az ORI (Országos Rendezői Iroda) elnöke volt, ez a szervezet döntött az előadói engedélyek kiadásáról. Zámbó Imre nem nyerte el az ítészek tetszését, ám Korda György kiállt az akkor fiatal és extravagáns énekes mellett. "Ha őt elkülditek, én felállok, és hazamegyek" - mondta Korda György, Jimmy pedig megkapta az engedélyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.